Algemene voorwaarden

100% Tevredenheidsgarantie

Liekebieke streeft ernaar een kwaliteitsproduct te leveren. Als het product dat je besteld hebt toch niet helemaal is wat je had gedacht, dan kun je  binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, het product naar Liekebieke terug sturen. Je krijgt dan het bedrag van het product teruggestort op jouw rekening.

Mocht er na deze 14 dagen onverhoops een probleem ontstaan met de tas neem dan contact met Liekebieke op om te kijken hoe het probleem opgelost kan worden. Wanneer er sprake is van onzorgvuldig of verkeerd gebruik van het product of bijvoorbeeld verkeerd wassen dan is de aansprakelijkheid in zijn geheel voor de koper. 

De tassen zijn gemaakt van textiel en kunnen gewassen worden in de wasmachine op handwas of wolwas. Verwijder dan wel de leren riem wanneer dit mogelijk is. Is er leer verwerkt in de tas, reinig dan de tas alleen met een reiniger op de plek waar het vuil zit. 

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ga je accoord met de algemene voorwaarden van de webshop.
Bij het plaatsen van een bestelling moet u een aantal persoonlijke gegevens invullen. Deze zijn nodig om de bestelling in orde te maken. Uw persoonlijke gegevens worden alleen hiervoor gebruikt. 

Over Liekebieke

Op een dag kocht ik een naaimachine ook al wist ik niet precies waarom. Ik had nog nooit achter een naaimachine gezeten of er iets over geleerd. Terwijl ik mezelf aan het leren was hoe ik moest naaien op een naaimachine en mijn eerste tassen ging maken, zeiden mensen tegen mij “wat maak jij mooie tassen” daar moet je iets mee doen! Dus startte ik mijn webwinkel liekebieke.nl, een mooie manier om veel mensen te kunnen bereiken en om mijn verhaal te vertellen over handgemaakte originele produkten. Al mijn producten zijn handgemaakt en waar mogelijk recycle ik vintage stoffen, stropdassen, borduurwerken en reststukken leer. Liekebieke is er voor die mensen die zich durven te onderscheiden en graag met iets bijzonders voor de dag willen komen! Wil je meer weten over mij? Kijk dan ook op me.liekebieke.nl.

Neem contact met ons op

E-mail
info@liekebieke.nl

Facebook