Over ons

Op een dag kocht ik een naaimachine ook al wist ik niet precies waarom. Ik ging van alles uitproberen en zo ontstonden mijn eerste tassen. Deze werden enthousiast ontvangen en de vraag naar mijn originele handgemaakte tassen groeide.  Om die reden startte ik mijn webwinkel liekebieke.nl, een mooie manier om veel mensen te kunnen bereiken en om mijn verhaal te vertellen over handgemaakte originele produkten. Inmiddels ben ik al vele jaren verder en zijn mijn producten, samen met mij, gegroeid tot een geheel eigen stijl.

Al mijn produkten zijn handgemaakt en waar mogelijk maak ik gebruik van recycling.  Oude stoffen, stropdassen, borduurwerken, ze kunnen zomaar terug komen in een product van Liekebieke. 

Elk produkt is uniek en kleurrijk en daardoor is geen product hetzelfde. Liekebieke is er voor die mensen die zich willen onderscheiden en graag met iets bijzonders voor de dag willen komen!

Wil je meer weten over Liekebieke? Kijk dan ook op me.liekebieke.nl.

Over Liekebieke

Op een dag kocht ik een naaimachine ook al wist ik niet precies waarom. Ik had nog nooit achter een naaimachine gezeten of er iets over geleerd. Terwijl ik mezelf aan het leren was hoe ik moest naaien op een naaimachine en mijn eerste tassen ging maken, zeiden mensen tegen mij “wat maak jij mooie tassen” daar moet je iets mee doen! Dus startte ik mijn webwinkel liekebieke.nl, een mooie manier om veel mensen te kunnen bereiken en om mijn verhaal te vertellen over handgemaakte originele produkten. Al mijn producten zijn handgemaakt en waar mogelijk recycle ik vintage stoffen, stropdassen, borduurwerken en reststukken leer. Liekebieke is er voor die mensen die zich durven te onderscheiden en graag met iets bijzonders voor de dag willen komen! Wil je meer weten over mij? Kijk dan ook op me.liekebieke.nl.

Neem contact met ons op

E-mail
info@liekebieke.nl

Facebook