Verzending

Liekebieke verzend met PostNL via pakketpost of via brievenbuspost. Afhankelijk van het produkt dat gekocht wordt. De tarieven zijn volgens de tarieven van PostNL. Er wordt gebruik gemaakt van track & trace.

Liekebieke streeft ernaar het bestelde product zo snel mogelijk te verzenden, in ieder geval binnen drie dagen. Wanneer door een fout van het postbedrijf het pakket niet is aangekomen, neem dan contact met Liekebieke op om te kijken op welke manier we het probleem op kunnen lossen. Heeft u na de bestelling niets meer vernomen? Neem ook dan contact op met Liekebieke om te kijken wat er fout is gegaan.

Wanneer je een bestelling plaatst ga je akkoord met de voorwaarden voor het verzenden via PostNL.

Over Liekebieke

Op een dag kocht ik een naaimachine ook al wist ik niet precies waarom. Ik had nog nooit achter een naaimachine gezeten of er iets over geleerd. Terwijl ik mezelf aan het leren was hoe ik moest naaien op een naaimachine en mijn eerste tassen ging maken, zeiden mensen tegen mij “wat maak jij mooie tassen” daar moet je iets mee doen! Dus startte ik mijn webwinkel liekebieke.nl, een mooie manier om veel mensen te kunnen bereiken en om mijn verhaal te vertellen over handgemaakte originele produkten. Al mijn producten zijn handgemaakt en waar mogelijk recycle ik vintage stoffen, stropdassen, borduurwerken en reststukken leer. Liekebieke is er voor die mensen die zich durven te onderscheiden en graag met iets bijzonders voor de dag willen komen! Wil je meer weten over mij? Kijk dan ook op me.liekebieke.nl.

Neem contact met ons op

E-mail
info@liekebieke.nl

Facebook